„Hills Up Festival“ од 24. до 26. јула на Златибору

in Забава on 14.07.2014.

На Златибору ће по први пут од 24. до 26. јула, на Тић пољу, бити одржан музичко-културни фестивал под називом „Hills Up Festival“. Реч је о фестивалу који ће у музичком делу програма окупити најпознатија имена домаће рок и електронске музике. Током три вечери трајања фестивала публика ће имати прилику да чује : Ван Гогх, С.А.Р.С., Рамба Амадеуса, 357, Земља грува, Осми дан, као и госте из суседних земаља: Лету штуке и Едо мајка као и многе друге. За љубитеље електронске музике наступиће: The Beatshakers, Sevdah Baby live Pa W/DJIXX, Zap Me Strobe, крагујевачки састав СОФА КРУ и други.

Имајући у виду да су иницијатори одржавања овог фестивала УГ Е-Зона и Сердар, удружења која се баве заштитом животне средине и омладинским спортским активизмом и сам фестивал ће имати такав карактер. Током трајања фестивала биће организоване радионице и активности из области екологије.

Централна дневна активност фестивала биће такмичење у планинарском оријентирингу, док ће уз подршку Студентског одмаралишта „Ратко Митровић“ бити одржан турнир у баскет 3 на 3 за екипе из целе Србије, као и фото конкурс. Пријаве на: planinarenje@hillsup.com и  info@hills.com

Камп је изграђен 2013. године и један је од најсавременијих у овом делу Европе, поседује, кантину и савремена купатила у затвореном, прикључке за струју на отвореном простору као и wifi интернет конекцију. Смештен је у близини концертног простора (300м) и има капацитет за око 150 шатора.

Туристе на Златибору чека И још једно музичко изненађење којим ће организатори фестивал обрадовати многе фанове rock n roll-a – вест је да у оквиру акције “Златиборско културно Лето” Туристичка организација Златибора 23.07.2014. године поклања гостима Златибора тзв. нулти дан Hills Up фестивала – бесплатан концерт култне сарајевске групе Забрањено Пушење, више од два сата времеплова кроз целокупну дискографију Забрањеног пушења. Пре њих ће наступити крагујевачки бенд Виолет и бенд из Ужица – Smiler.

Улазнице су у продаји широм Србије, а више информација можете сазнати на званичној страници фестивала на фејсбуку  www.facebook.com/hillsupfestival као и на интернет презентацији фестивала www.hillsup.com .Цена улазница се креће од 499 динара за појединачне улазнице за први и други дан фестивала, 599 динара за трећи дан фестивала до 1299 динара за комплет улазница за сва три дана.

Све карте се могу набавити и у Areni Fun Factory по истим ценама. Наручивање и продајна места у Србији: http://hillsup.com/program-2014/karte/

Организатори фестивала су: Удружења грађана Е-Зона са Златибора и Сердар из Чајетине и Туристичка организација Златибор, уз подршку општине Чајетина

Категорије: Забава