Arsenal Fest 2012 (FOTO)

in Забава on 15.06.2012.

Промоцијом књиге песама “Водич кроз снове” Момчила Бајагића Бајаге, у Крагујевцу је отворен други по реду “Арсенал Фест”. Прве фестивалске вечери пред публиком су наступили: крагујевачки рок бенд “ЛУР”,  “Eyesburn”, као и неке од највећих звезда фестивала “Psihomodo pop” i “Terapy”.

Друге фестивалске вечери 15. јуна, на главној бини наступиће  “Disciplin a kitchme”, “Stereo MC”, “Pips, chips & video clips” i “Marčelo i filteri”.

Последње вече 16. јуна, наступиће бендови “Rundek cargo trio”, “Zemlja gruva”, “Darkwood dub”, a на самом крају фестивала музику ће пуштати ДЈ Марко Настић.

Овогодишњи програм Арсенал фест за разлику од прошле године подељен је на две бине, а организатори Дом омладине Крагујевац и агенција “Long play” припремили су бројни пратећи садржај у виду изоложби, трибина и промоција.

Цена дневне карте износи 900 динара, док се комплет за сва 3 фестивалска дана продаје по цени од 1.900 динара.

Посетиоци и ове године могу да користе улуге “Arsenal Rock кампа”, код стадиона “Чика Дача”, и то по цени од 500 динара за сва три дана.

Екипа нашег портала била је на првој фестивалској вечери одакле вам преносимо део атмосфере, док ћемо фотографије са друге, односно треће фестивалске вечери објавити одмах након њиховог завршетка.

АРСЕНАЛ ФЕСТ – ПРВИ ДАН

[nggallery id=100]

АРСЕНАЛ ФЕСТ – ДРУГИ ДАН

[nggallery id=101]

АРСЕНАЛ ФЕСТ – ТРЕЋИ ДАН

[nggallery id=102]

Категорије: Забава